National Glamour Day

Op zaterdag 29 september is het weer zo ver: National Glamour Day! Sommigen van jullie zullen denken “huh, wat is dat nou weer?” en anderen “ooh leuk, daar heb ik wel eens van gehoord!”. Voor de mensen die weer een opfrisser nodig hebben en natuurlijk voor de meiden die helemaal niet weten wat het is, ga ik jullie in deze post eens haarfijn uitleggen wat NGD (de afkorting voor National Glamour Day) nou eigenlijk is.

National Glamour Day is een nationaal shopevent overal in Nederland en ook in België. Je krijgt 20% korting op wel 51 merken! Maar dat is niet alles. Als je abonnee bent van het tijdschrift Glamour, krijg je bij meerdere merken nog meer korting of je krijgt een cadeautje bij je aankoop. Ook is er in Alkmaar, Apeldoorn, Delft, Enschede, Maastricht, Rotterdam, Zoetermeer, Zaandam, Groningen en Amsterdam een speciaal Coca-Cola Love it light break point waar je een gratis cola light kan halen en een Jean Paul Gaultier glas cadeau krijgt.

Maar, om van de korting gebruik te kunnen maken, en om de cola te halen, moet je wel iets doen. Dat is gelukkig heel simpel: je moet het oktobernummer van Glamour kopen dat op dit moment in de winkel ligt. Bij elke winkel die meedoet aan NGD, moet je die Glamour laten zien als je de korting wil krijgen. Dat is hetzelfde geval bij de Coca-Cola Love it light break. Alle merken, en de info die ook in deze post staat kan je ook terug vinden in dat nummer van Glamour. Ook vind je er alle extra voordelen voor abonnees.

En voor ik het vergeet: als je ver moet reizen, kan de dagkaart van de NS handig zijn om te kopen. Je kan voor 28, 29 en 30 september een kaart kopen die dan op één van die drie dagen die hele dag geldig is. Ook krijg je een gratis kleine Swirl als je zo’n dagkaart besteld. Om de korting van 31 euro te krijgen, heb je het oktobernummer van Glamour weer nodig, want daar staat de kortingscode in.

Als laatste heeft Glamour dit jaar ook een app uitgebracht, waar je ook alle info terug kan vinden, plus de adressen van de winkels waar je de 20% korting krijgt en zelfs de openingstijden kan je zien in die app. Ook is alle info terug te lezen op de website, http://www.glamour.nl/acties/national-glamour-day.

Als je gaat shoppen op National Glamour Day, alvast veel plezier!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s