Anti herfstdip, tips om de herfst te kunnen omarmen

Het word sneller donker, de nachten worden kouder en er waait een guur windje… De herfst is coming! Dit artikel is om een herfstdip te voorkomen of te verhelpen. Tips om de herfst te kunnen omarmen, in te sluiten en te knuffelen.

Om een dipje te voorkomen en te verhelpen:
Soms kan je hem voelen aankomen, je word steeds moeër, chagrijniger en hebt geen zin om iets te doen. Dan word je op een ochtend wakker en denk je: ‘Sh*t, ik geloof dat ik een herfstdip heb!’ Hier komen de tips om het te voorkomen en zo weer te laten verdwijnen!

~ Neem de weekenden om goed uit te rusten en weer helemaal fit te worden! Geen zin  om duf met je ouders op de bank te zitten en om 8 uur richting bed te gaan? Nodig een paar vriendinnen uit en huur rond de middag een film. Maak het gezellig op de bank met dekentjes en kaarsjes en start de film. Laat die potten thee maar komen! Als je film rond een uur of 6 is afgelopen kan je nog samen eten en daarna ga je (of je vriendinnen) naar huis. Heb je toch nog een leuke dag en avond gehad zonder je kapot te vervelen!

~ Blijf ’s ochtends langer in je bed liggen. Pak een goed boek en zet een kopje thee en duik weer in je bed. Zo kan je heerlijk ontspannen en alles laten gaan. Lees je eindelijk een keer dat boek uit!

~ Voor de dames (en heren) waarbij ontspannen niet helpt, ga bij het zien van een zonnetje iets actiefs doen! Trek die sportkleren uit je kast, bedenk een route en jog/ren/huppel/skeeler tot je erbij neervalt. Zo ben je aan het einde van de dag moe en slaap je snel. Zo word je volgende dag  weer helemaal fit wakker!

Nog wat tips om blij te zijn dat het herfst word:
De meeste mensen worden al depressief als ze het woord herfst horen, maar met deze tips overtuig je je jezelf en anderen dat de herfst een heel mooi seizoen is!

~ Denk aan alle leuke kleren die nog in je kast hangen en die je van de zomer niet aankon omdat het te warm was. Heerlijke comfy truien, dikke maillots en schattige mutsjes. Deze staan te springen om weer gedragen te worden!

~ Vergeet ook vooral niet de heerlijk warme sjaals waar je je in kan verstoppen. Je kan ze krijgen in mooie herfsttinten en ook in zomerse tinten om het zomergevoel misschien nog even vast te houden!

~ Als je vlak bij het bos woont heb je mazzel, vooral in de herfst is het bos schitterend! Overal rood-, oranje-, groen-, en bruintinten! Het is heerlijk om een middag te gaan wandelen in het bos met je hond, je vriendje of je ouders.

~ En herfst betekend ook weer chocomel en pepernoten! Rond Oktober, November zullen de winkels er weer vol mee liggen. Reden genoeg voor een nacht lang films kijken met je vriendinnen! En natuurlijk de pepernoten!

Zo, dit waren ze alweer! Hopelijk zullen deze tips je helpen de herfst te accepteren en er blij tegen aan te zien.

Wat doe jij als je een herfstdipje voelt opkomen ?

Foto’s: http://www.weheartit.com

Advertenties

2 thoughts on “Anti herfstdip, tips om de herfst te kunnen omarmen

  1. Hmmm, Ik krijg nu al weer zin in een heerlijke warme trui en sloffen aan mijn voeten, en dan met een glas warme chocolademelk op bank. Laat die herfst maar komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s