Lush Sweety Pie

Een hele lekkere en bijzondere douchegel is de Sweetie Pie Shower Jelly van Lush. Het is namelijk geen echte gel, maar een soort pudding. Superleuk bedacht! Maar is dit nou een handig product?

Dit is de verpakking. Een plastic potje met draaidop, niets bijzonders.

Maar als je het potje opendoet.. Wat een prachtige glitters zitten er in de jelly! Het heeft een dieppaarse kleur. De bovenkant doet me een beetje denken aan een maanlandschap met allemaal kraters. Dit komt doordat er luchtbellen in hebben gezeten, dus dit zal waarschijnlijk niet het geval zijn bij alle potjes.

Dan de geur, eigenlijk het belangrijkst, vind ik zelf. Die is zo ontzettend lekker! Het ruikt heel erg naar cassis, zoete kersen en ook een beetje naar kokos. Het is echt zo’n geur waar je aan kan blijven ruiken, zo lekker. Je moet er wel van houden, want zoet, dat is ‘ie zeker. Voor de snoepjesgeurliefhebbers (wat een woord) is dit een heerlijke geur!

Lush heeft voor deze jelly iets leuks bedacht, je kan hem namelijk op drie verschillende manieren gebruiken:

  1. De eerste manier is gewoon op kamertemperatuur. Zo gebruik ik hem altijd. Je doet de jelly op een schoteltje. Ik doe hem ook nog wel eens in de dop van het potje, maar de kans dat hij valt is dan groter, en het is een priegelwerkje om de jelly goed in de dop terecht te laten komen. Als hij op het schoteltje staat ga je er met je natte hand overheen, zodat er schuim vanaf komt. Dit schuim gebruik je om jezelf mee schoon te maken.
  2. De tweede manier is gekoeld. Hiervoor moet je hem dus in de koelkast bewaren. Verder is deze manier precies hetzelfde als manier 1. Niet zo heel veel verschil dus.
  3. De derde manier is bevroren. Deze manier heb ik nog nooit uitgeprobeerd, maar wil ik zeker eens proberen. Hiervoor bewaar je hem in de vriezer. Als je gaat douchen haal je hem eruit. Nu kan je hem als een zeep gebruiken, dus ermee over je lichaam gaan. Dit kan op zich ook wel met manier 1, maar hij is dan zo glibberig dat hij waarschijnlijk uit je handen zal vallen.

Dit is de jelly in zijn dop. Het past er net in.

Ik ben dol op deze shower jelly. Hij ruikt zo ontzettend lekker en het is gewoon een grappig idee om je met deze pudding schoon te maken. De Sweety Pie Shower Jelly kost €5,45 voor 100g en €11,45 voor 240g, en is te koop op de website en in de winkel.

Advertenties

2 thoughts on “Lush Sweety Pie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s