Nail Art: ombre autumn

Vandaag een nail-art tutorial op Une Belle Vie! En wel een herfst nail-art tutorial met warme kleuren voor de koude dagen.

Oké, laten we beginnen!

Nodig:

  • Basecoat
  • Rode, gele en zwarte nagellak (of zwarte striper)
  • Een nagellak kwastje (als je geen striper hebt)
  • Stukje spons
  • Topcoat (mat)

1. Lak je nagels met een basecoat om je natuurlijke nagels te beschermen tegen de schadelijke stoffen van de nagellak. Laat het goed drogen.

2. Lak op het sponsje een streep geel en een streep rood. Spons dit vervolgens op je nagels in een verhouding die jij mooi vind. Doe een topcoat direct over de lak heen als je klaar bent, zo vloeien de kleuren mooi in elkaar over. Voor een speciaal effect (wat ik deed) gebruik je een matte topcoat en laat je later de boompjes glimmend.

3. Pak je kwastje (of je zwarte striper) en doe een beetje zwarte lak op een papiertje, dip het kwastje erin en teken je bomen! Je kan ze op de manier maken die jij wilt.

4. Als je klaar bent maak je je nagelriemen en de huid rond om je nagels schoon. Sorry voor het feit dat het bij mij niet helemaal schoon is, de wattenstaafjes waren op en het ging best moeilijk met een wattenschijfje…

Tips:
~ Met het sponsen ga je buiten je nagels, om veel troep te voorkomen kan je de stukken rond je nagel afplakken met plakband. Zo hoef je veel minder weg te halen. (Helaas vergat ik dit ): )
~ Je kan de eerste laag topcoat (over de kleurtjes) glimmend doen, en dan als de bomen opgedroogd zijn er met het kwastje een laagje matte topcoat overheen doen. Ook een leuk effect!

En dit was het alweer! Een simpele en snelle nagellook die ook nog eens leuk is.

Vinden jullie nail-art tutorials leuk? En moeten er meer komen? Laat het weten!

Advertenties

2 thoughts on “Nail Art: ombre autumn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s