OPI DripDry + Correct & Clean Up Corrector Pen

OPI heeft zoveel handige producten! Ik wordt er blij van. 🙂 Vandaag een review met twee producten die vooral handig zijn als je nagellak gebruikt.

Als eerst de prijzen:

  • OPI DripDry €17,95 – 9 ml
  • OPI Correct & Clean Up Nagellak Corrector Pen €9,95

De OPI DripDry!

OPI DripDry krijg je als een potje met vloeibaar doorzichtig spul en een los pipetje. Als je het dopje van het potje afdraait kun je dus met het pipetje makkelijk een druppel op je nagel doen.

Zo dus!

En hier zie je nog even hoe het druppeltje uit het pipetje komt. De bedoeling van DripDry is dat je nagellak sneller droogt. Je doet één of twee druppeltjes op je nagels en dan zou het dus sneller drogen. Het werkt! Zelfs nog best goed ook, na een minuutje kan ik rustig over mijn nagel aaien zonder dat er iets engs gebeurt. Je moet alleen wel uitkijken met stoten, want helemaal hard is het niet zo heel snel. Maar op zich handig spul dit!

Nog een handige tool: De Correct & Clean Up Corrector Pen.

Dit is ‘em dan. Een groenachtige “pen” met aan de uiteinden twee dopjes.

De tekst op de pen, wel in het Engels, maar eigenlijk is het heel simpel: gewoon langs je nagelriemen stiften zodat de restjes nagellak die jij naast je nagels hebt gesmeerd weg gaan.

Dit is het rechter uiteinde: een soort stift. Als je die over de restjes nagellak wrijft gaat het gewoon weg, de stift doet goed zijn werk.

En dan het andere uiteinde. Hier zit een reserve stiftje in, dus voor als de andere versleten is of te vies is geworden. Je kan ook, als de pen niet meer goed genoeg werkt, het stiftje eruit halen en dan nagellakremover in het gaatje doen.

Kende jij deze spulletjes van OPI al? Zo ja, vind jij ze ook zo handig en zo nee, ga je ze kopen?

Advertenties

2 thoughts on “OPI DripDry + Correct & Clean Up Corrector Pen

  1. Ik ben ze wel eens eerder tegen gekomen in de winkel maar niet gekocht omdat ik ze toch iets te duur vond. Heb de versies hiervan van Catrice uitgeprobeerd maar helaas was ik daar niet zo heel tevreden over. Een beetje hetzelfde als jij zei, dat de bovenlaag van je nagel wel droog is maar de rest niet en dat je daardoor juist sneller je nagels weer verpest haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s