Disney Couture Doornroosje wrap armband

Toen ik van het weekend in mijn mail keek zag ik daar een mailtje van Vera Camilla staan. Ik klikt de mail aan, en wat bleek? Ik had een winactie gewonnen! En jawel: ik won een blauwe Doornroosje wraparmband van enchantra.com. Een super mooie en leuke armband. Lees verder voor meer informatie over deze armband!

P1060428

De armband komt goed verpakt in een doosje dat door de brievenbus kan. Als je het doosje open maakt zie je de armband en een mooi opbergzakje liggen.

P1060425

P1060427

Al in het zakje ziet de armband er mooi uit, het is wat opvalt als je het plastic openmaakt en de armband voelt, is de zachtheid. De armband is gemaakt van heerlijk zacht leer en heeft een mooie donkerblauwe kleur.

Aan de armband hangen 3 verschillende bedels. Strikjes, een kroontje en een portretje van Doornroosje. De strikjes hangen verspreid over de armband en geven een rinkeltje als ze tegen elkaar aan komen. Aan het begin van de armband hangt een kroontje met de tekst Love Kidada. Aan het einde hangt een portretje van Doornroosje met op de achterkant de tekst: Sleeping Beauty. Doornroosjes engelse naam.

P1060432P1060439P1060431P1060440

Al met al een super leuke armband. Hij is lekker zacht, flexibel en zal om vrijwel alle polsen passen door de verschillen sluitinkjes. De prijs van deze armband is € 124,95. Niet heel goedkoop, maar je krijgt er zeker wel iets heel moois voor terug. Gelukkig is er op de site van Enchantra nu korting, dus ook deze armband is afgeprijsd naar € 74,97. Dat scheelt toch weer.

P1060433

Als je nog meer leuke Disney sieraden zoekt, neem dan zeker een kijkje op Enchantra.com.

Advertenties

3 thoughts on “Disney Couture Doornroosje wrap armband

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s