HEMA Smokey eye brush

Gister, uit de zak van Sinterklaas, kwam er een plat en roze pakje. Toen ik het uitpakte kwam er een HEMA Smokey eye brush uit! Super benieuwd was ik naar deze kwast, en nu weet ik wat de kwast kan, en de kwaliteit! Kijk je mee?

P1060442

De kwast komt in een roze zip-lock verpakking, met een kaartje achter de kwast waar informatie op staat.
Het is een ‘dubbel-kwast’, zoals ik dit zelf altijd noem. Aan de ene kant vind je een klein, rond en vrij stevig oogschaduwkwastje. Aan de andere kant zit een eyeliner kwastje, helaas best wel slap voor een eyelinerkwast.
De kwastjes zelf zijn licht roze en synthetisch. En vooral heel erg zacht!

P1060450P1060448P1060447

De kwastjes nemen oogschaduw goed op, en geven de kleur mooi af je op je ooglid. Je kan de kleur goed met het kwastje opbouwen (alhoewel dit ook aan je oogschaduw ligt). Met het ronde kwastje kun je de oogschaduw goed aanbrengen, en hij blendt de oogschaduw ook wel mooi, hoewel een blendingkwast dit natuurlijk beter doet. Jammer genoeg is het eyelinerkwastje te ‘slap’ om echt cream eyeliner, of iets dergelijks op te brengen. De haartjes zijn te zacht en swieberen een beetje heen en weer als je bezig bent. Misschien als je heel geduldig bent, en je hebt een vaste hand kan het lukken!
Om oogschaduw aan te brengen onder je water lijn, of een donkerder randje boven je wimpers is de kwast wel heel geschikt!

Om nog even een idee te geven van een mogelijk ooglook, ik heb er eentje gemaakt met het Essence Sunclub palette, de Miss Sporty Cats Eyeliner en deze kwast.

P1060456

Zo als je kan zien, doet de kwast goed zijn werk. Helaas is het Sunclub palette niet zo’n topper, maar hopelijk kan je daar over heen kijken (: .

Al met al: een leuke kwastje van matig tot goede kwaliteit! De haartjes zijn lekker zacht en brengen de kleur mooi over, jammer van het eyelinerkwastje.

De kwast is verkrijgbaar bij HEMA.

Advertenties

4 thoughts on “HEMA Smokey eye brush

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s