Fashion Fails 2012 (gastblog)

Dat de meeste vrouwen dol zijn op mode, kleding en alles wat daar mee te maken heeft, dat mag wel duidelijk zijn. En wat dromen we weg bij de dure ontwerpen van de catwalk of bij de creaties op de rode loper. Hadden wij maar zo’n bankrekening….dan zouden we alles kunnen kopen wat ons hartje begeert en er altijd fantastisch uitzien. Maar ook in 2012 worden we weer met onze neus op de feiten gedrukt: met geld koop je geen stijl of gevoel voor mode. Kijk (en gniffel stiekem) mee voor de grootste modemissers van 2012!PicMonkey Collage

Fergie
Fergie mag dan al jarenlang de Black Eyed Pea uithangen en een bankrekening hebben waar je u tegen zegt, toch is dit niet de eerste keer dat ze de modeplank volledig misslaat. Doorschijnende stof kan sexy zijn, maar niet op deze manier als het aan ons ligt.
fergie

Kate Upton
Model Kate Upton staat niet echt bekend om haar modegevoel, maar meer om haar sexy uitstraling. Toch hadden wij haar nog niet op een grote misser kunnen betrappen, totdat we deze jurk tegenkwamen. Wij zijn sprakeloos….
image

Robyn
De Zweedse zangeres Robyn heeft altijd al een bijzondere smaak gehad. Dat zie je terug in haar kleding én kapsel. Was het tot nog toe altijd onder het mom “een beetje vreemd, maar wel leuk”, dit jaar verscheen ze op een award show in een creatie waar we niet goed raad mee weten. En niet te vergeten, haar schoenen….
image

Kim Kardashian
Dat ze een mooie vrouw is met prachtige rondingen, dat hebben we allemaal al lang gezien. Maar dat dan niet alle kleding je goed staat, daar moet je dan wel rekening mee houden en dat vergeet mevrouw Kardashian nog al eens. Zie hier de rok die net te strak is, en ook nog eens doorschijnt….
20121228-092629.jpg

Katy Perry
Katy staat bekend om haar suikerzoete creaties, die vaak weggehaald lijken te zijn uit de plaatselijke snoepwinkel of uit Charlie en de Chocoladefabriek. Hartstikke leuk en speels, maar soms gaat het net niet goed. Zo ook bij deze jurk, die oubollig overkomt en niet bij haar jonge, frisse uitstraling past.
20121228-092529.jpg

Deze gastblog is geschreven door het team van The Bulletin.

Advertenties

One thought on “Fashion Fails 2012 (gastblog)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s