Valentijnsdag ideetjes

Valentijnsdag komt er weer aan ! Een dag vol rood, roze, hartjes en rozen. Voor sommige mensen is Valentijnsdag niet leuk, omdat ze single zijn of er een nare herinnering er aan hebben. Maar Valentijnsdag kan ook heel leuk en gezellig zijn ! Single of in een relatie, met deze ideetjes heb je sowieso een leuke dag.

images (3)

 

 

Laten we beginnen met de tips voor singles .

~Valentijnsdag is dé dag om eindelijk die ene leuke jongen, of dat ene leuke meisje mee uit te vragen! Wees niet bang, maar doe het gewoon. Nee heb je al, ja kan je krijgen.

Wat natuurlijk niet zo romantisch als in het plaatjes hoeft, op een rustig plekje in school, of buiten is ook al goed!

Wat natuurlijk niet zo romantisch als in het plaatjes hoeft, op een rustig plekje in school, of buiten is ook al goed!

~ Ben je single, en vind je niemand leuk ? Maak van 14 februari dan een leuke vriendinnen dag ! Nodig al je single vriendinnen uit, en ga samen naar de bioscoop of houd bijvoorbeeld een beautymiddagje of filmavondje.

~ Organiseer een feestje. Een leuk cosy huisfeestje, en nodig niet alleen meisjes uit, maar ook jongens. Wie weet zit er wel een heel leuke bij (; .

~ Geef een klein cadeautje aan je beste vriendinnen ! Een klein kaartje (met ‘voor de liefste vriendin’ erop) of een fotolijstje met een foto van jullie tweeën is een leuk cadeautje om je liefde voor je vrienden te tonen.
ps. Vriendschap kan je natuurlijk niet kopen, het moet dus een cadeautje zijn om te laten zien dat je nog super blij bent dat jullie vriendinnen zijn.

~ Zet met een paar vrienden een Valentijnsactie op. Ga bijvoorbeeld rozen verkopen op school of op de sportclub, en lever die op 14 februari af bij de gelukkige met een handgeschreven kaartje. Instant happiness feeling! 

images

 

Nu de tips voor degene met een vriendje of vriendin :

~ Natuurlijk, ga samen iets leuks doen! Dit kan heel cliché (maar super romantisch) een film kijken en uit eten gaan zijn, maar wat dacht je van een pretpark bezoek ? Of naar een voorstelling / musical ? Er valt onwijs veel leuks te bedenken om samen te doen!

~ Nodig je geliefde ’s avonds uit, maar vertel niet wat jullie gaan doen. Als verrassing maak een lekker diner en kijken jullie daarna samen zijn/haar lievelingsfilm.

~ Maak een collage van alle foto’s die jullie samen hebben. Leuke foto’s, gekke foto’s : maak er wat moois van! Je kan er ook toegangskaartjes of andere spulletjes opplakken waar jullie een mooi herinnering aan hebben.

collage-valentine

~ Als jullie samen weg gaan, kan je natuurlijk iets avontuurlijks doen, willen jullie allebei al heel lang een ballonvaart maken? Of bungeejumpen ? Vandaag is de perfecte dag!

evening-balloon_1767702i

~ Als je geen geld hebt voor een cadeautje of date, wees dan gewoon heel lief voor elkaar. Uit een knuffel of een kus kan ook heel veel liefde blijken ❤ .

 

Dit waren mijn tips voor een leuke, geslaagde Valentijnsdag  Natuurlijk hoef je niet persé iets te doen, maar het wel leuk om deze dag te vieren.

 

 

Advertenties

4 thoughts on “Valentijnsdag ideetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s