Leuke app: Beautylish

Elke week staat er in de App Store een bepaalde categorie apps in de spotlights. Laatst was dat de categorie Beauty en daardoor heb ik een erg leuke app ontdekt: Beautylish!

20130220-194053.jpg
Als je Beautylish opent, zie je wat je hierboven ziet. Een zwarte achtergrond met de naam van de app. Mijn eerste indruk was dat het er mooi, basic uit ziet.

In Beautylish zijn er 6 categorieën. Dit zijn Articles, Products, Talk, Videos en Photos. Zoals je aan deze namen kan zien is de app Engels.

Hieronder zal ik alle categorieën even kort bespreken, met wat screenshots van de app erbij.

Articles

20130220-200001.jpg

Deze categorie is best wel vanzelfsprekend, denk ik. Er worden artikels geplaatst over alles wat met beauty te maken heeft. Het gaat in de richting van een blog.

Products

20130220-200355.jpg

Heel handig, vindt ik deze categorie. Allerlei beautyproducten kan je hier vinden, met behulp van de zoekfunctie, en dan kan iedereen daarop reageren. Dus als je niet zeker weet of een product iets voor jou is, kan je bij de reacties kijken wat andere mensen ervan vinden. Ook kan je natuurlijk zelf je mening geven.

Talk

20130220-201018.jpg
Deze categorie is heel makkelijk te omschrijven: Er worden vragen gesteld en iedereen kan daar antwoord op geven. Je kan zelf een vraag stellen, of antwoord geven op andermans vragen.

Videos & Photos

20130220-201345.jpg

20130220-201404.jpg

Ik heb deze twee categorieën samengevoegd, omdat ze bijna hetzelfde zijn: ze zijn vooral voor inspiratie. Iedereen kan foto’s en filmpjes plaatsen die andere mensen dan weer kunnen bekijken.

Als laatste nog wat over de balk helemaal bovenin de app. Naast de naam van de categorie staat links drie streepjes. Als je daar op tikt kan je wat meer specialiseren. Dus per categorie een categorie kiezen. Snappen jullie het nog? Ook het pijltje rechts naast de categorienaam is om meer te filteren. Dan rest ons alleen nog uitleg over de B helemaal rechts naast de categorienaam. Wat je krijgt als je daar op klikt is dit:

20130220-202114.jpg

Hier kan je je profiel vinden. Je kan artikels die jij leuk vindt liken, en als je ze dan nog eens wilt lezen kan je ze weer terug vinden op deze plek. Ook vindt je hier de eigen foto’s en video’s.

Dit was zo’n beetje alles wat ik jullie kon vertellen over Beautylish!

Ga jij de app downloaden?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s