Leuk: Instagram op je computer!

Ik denk dat bijna iedereen met een smartphone of een ander apparaat waarop je apps kan downloaden wel Instagram heeft tegenwoordig. Dat is ook logisch, want wat is het leuk! Foto’s maken, er een filter aan toevoegen, de foto’s posten en proberen zoveel mogelijk likes te krijgen. En natuurlijk andermans foto’s bekijken én liken of een comment achterlaten. Zelf kijk ik iedere dag wel even op Instagram. Foto’s posten doe ik iets minder regelmatig, meestal één keer in de twee weken. Maar nu heb ik nieuws! Je kan je Instagram timeline nu namelijk ook openen op je computer, superleuk natuurlijk! Lees verder voor wat meer info.

instagram

Als je op internet surft naar www.instagram.com zie je het scherm hierboven. Voorheen kwam je eigenlijk niet verder dan deze pagina met wat informatie, maar nu hebben ze een knopje met ‘Aanmelden’ aan de site toegevoegd. Als je daarop klikt, zie je dit:

instagram 2

En als je dan je gegevens invult en op ‘Aanmelden’ klikt, krijg je je timeline te zien, maar dan in het groot! Je kan met dubbelklik of met klikken op het hartje onder een foto gewoon liken en een comment plaatsen kan ook. Het enige wat niet kan is zelf een foto plaatsen.

Ik vindt dit echt een heel goed idee van Instagram! Heel handig voor als je mobiel buiten bereik is en je toch even op Instagram wilt kijken. En je ziet de foto’s ook lekker in het groot.

Wat vinden jullie van de site?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s