Essence Stays No Matter What waterproof eyeliner

Essence heeft een heleboel nieuwe producten in het assortiment, en zo ook een nieuwe eyeliner. Deze 24h stay eyeliner belooft 24 uur te blijven goed te blijven en onder alle omstandigheden te blijven zitten. Laten we kijken of dit ook zo is !

P1060879

De verpakking van de eyeliner is zwart, met glimmend groene letters. Lekker catchy en makkelijk in je stash te vinden.

P1060881

Dit is wat Essence zegt over de eyeliner; ‘Eyeliner pen. Waterproof. Partyproof. Lifeproof. Ophthalmologically tested’.
De eyeliner is ophthalmologically getest, dit betekent dat er testen zijn uitgevoerd om zeker te maken dat je ogen niet allergisch reageren op de eyeliner en dat de eyeliner geen schade aan je ogen aanricht.

P1060885

De eyelinerpen heeft een mooi, dun vilten puntje. De stift is lekker soepel en maakt mooie dunne lijntjes.

P1060883

Zoals je kan zien is de eyeliner goed gepigmenteerd. Hij geeft een mooie zwarte kleur af. Helaas komt de vloeistof niet helemaal in het puntje van de stift, dus als je een heel dun lijntje wil trekken zul je er (helaas) nog een keertje overheen moeten om de kleur pikzwart te maken.

De houdbaarheid van de eyeliner valt me een beetje tegen. Hij zou waterproof moeten zijn, maar als ik water over mijn swatches laat lopen spoelt de eyeliner zo weg. Het enige wat overblijft is een grijs/zwarte waas van waar de eyeliner eerst zag. Waterproof is ‘ie dus helaas niet, maar als je niet door de regen of iets dergelijks moet blijf de eyeliner wel hartstikke goed zitten.

P1060874

Al met al vind ik de € 2, 89 voor deze eyeliner een schappelijke prijs. De eyeliner is goed gepigmenteerd en je kan een makkelijk lijntjes mee zetten. Het enige nadeel is dat ‘ie niet waterproof is, maar met aankomend lenteweer heb ik (hopelijk) niet veel te maken met enige regen.

Wat is jou favo eyeliner ?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s